Relatiegeschenken

Organiseer je binnenkort een event of wil je jouw zakelijke relaties voorzien van een uniek geschenk? Met meer dan 25.000 producten biedt Europe Reclame voor iedere situatie een passend product. Laat voor een persoonlijke touch het product bedrukken, laseren of graveren met jouw logo of andere grafische uiting. Neem ook eens een kijkje in onze outlet en nieuwe artikelen.


Alle productengroepen van A tot Z
Soorten bedrukking

Met verschillende mogelijkheden voor bedrukking kunnen we uw ideeën werkelijkheid maken/ Europe Reclame heeft met een eigen bedrukkingscentrale beschikking over de volgende druk mogelijkheden:

  • Tampondruk (bijna elke ondergrond, geschikt voor de meeste relatiegeschenken)
  • Zeefdruk (geschikt voor papier, kunststof, textiel, maar ook hout en glas)
  • Sublimatiedruk (ideaal voor full color toepassingen op textiel of kunststof)
  • Transferdruk (met name voor textiel en paraplu’s)
  • Doming (voorzie je sticker van een ‘dome’ / epoxy laag voor behoud van kleur, uitvergroten van het logo en ook nog eens slijtvast)
  • Laser graveren (oppervlak graveren van glas, hout, RVS, keramiek, papier, karton, kunststof, leer of textiel)

Tampondruk

tampondruk


Zeefdruk

Zeefdruk


Sublimatiedruk

Sublimatie


Transferdruk

Transferdruk


Doming

Doming


Graveren

Graveren

Verantwoord ondernemen en certificering

Respect voor mensenrechten en werkomstandigheden staan bij ons in hoog vaandel. We zijn om deze reden dan ook Gold Certified voor de EPPA CSR. Lees er meer over op www.eppa-org.eu. Daarnaast hebben we een EU-certificering voor promotionele producten binnen Europa. Hierin is Europe Reclame voorloper. 100% van onze producten heeft inmiddels dit label.

eppa
impression

Online catalogus

Klik op onderstaande afbeelding om onze online catalogus te bekijken waar al onze verschillende relatiegeschenken te zien zijn.

 

Advies nodig?

De eerste indruk telt. Benieuwd of we jouw idee mogelijk is of heb je advies nodig? We denken graag met je mee om te zorgen dat jouw relatiegeschenk de juiste indruk achterlaat. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@europereclame.nl of bel 0737 20 04 00. Voor een korte vraag kun je ons altijd even een Whatsapp bericht sturen.