Transfers

SPORT – EN PROMOTIONELE TRANSFERS

ECO 60
Vandaag de dag wordt er aan een textielbedrukking steeds hogere eisen gesteld. Niet alleen met betrekking tot de waseigenschappen en het draagcomfort,maar zeer zeker zijn de milieu aspecten zwaarder gaan wegen.

Een perfecte uitstraling van uw bedrijfslogo of reclame uiting is erg belangrijk. Het is immers het “visitekaartje” voor uw bedrijf. Deze 60 graden wasbare transfer is ontwikkeld voor de sportkleding
en promotionele markt. Door zijn speciale samenstelling van inkt en lijmlaag, blijft deze trans erg soepel en elastisch. Dit ook na vele wasbeurten.
De gebruikte inkten zijn op waterbasis, waardoor de transfer geen PVC, zware metalen en oplosmiddelen bevat. Een gunstige bijkomstigheid is, dat deze transfer strijkbaar zijn en droogtrommel bestendig.

Bijzonderheden:
De transfer is geschikt voor katoen, polyester en polyester/katoen.
Voor nylon producten zonder coating wordt ECO/60/NY vervaardigd.

 

BEDRIJFSKLEDINGTRANSFERS

ECO 90
Optimale herkenbaarheid vormt vandaag de dag een belangrijk onderdeel voor bedrijfskleding.
Niet alleen voor de uitstraling van het bedrijf.Vandaar dat een werkkledingtransfer er tiptop moet uitzien, ook na diverse wasbeurten.Deze transfer is in nauwe samenwerking ontwikkeld met TNO
die de navolgende testen heeft uitgevoerd.

• Wasbaarheid 90 graden
• Chemische resistentie
• Kleurechtheid
• Hechting
• Schuursterkte

De ECO-90 transfer wordt geproduceerd d.m.v. waterdragende inkten, waardoor deze zeer milieuvriendelijk is. Dit product bevat geen zware metalen, PVC en oplosmiddelen. De productie geschiedt op een transparante drager waardoor de transfer eenvoudig op uw bedrijfskleding wordt aangebracht.

Bijzonderheden:
De transfer is geschikt voor industrieel gebruik op katoen, polyester, polyester/katoen en beavernylon.

BORDUREN

Borduren geschied met de modernste borduurmachines voor de beste kwaliteit en prijs verhouding.
Een borduring geeft uw bedrijfspromotie of sportkleding een exclusieve uitstraling en waarborgt een grote duurzaamheid.
Logo’s, figuren, teksten of namen kunnen rechtstreeks op de kleding aangebracht worden.
Voordat begonnen kan worden met borduren heeft de machine een bestand nodig waarin het ontwerp vertaald is naar steken. Alle ‘microsoft’ lettertypes kunnen standaard op uw kleding aangebracht worden.

Door gebruikt te maken van de beste kwaliteit garens, ondergarens en hulpmaterialen komt een kwalitatief hoogwaardige borduring tot stand. Hoofdzakelijk wordt gebruik gemaakt van polyester garens, welke in de meeste kleuren leverbaar zijn. Deze garens verkleuren niet in de was of door direct zonlicht en zijn zelfs bestand tegen stomen.
Kortom: Een borduring blijft altijd mooi. Voor een klein aantal kleding stukken kan borduren zelfs voordeliger zijn dan transfer of zeefdruk. Daarnaast zijn borduringen op diverse plaatsen aan te brengen o.a. borst,rug, kraag,boord enz.