Relatiegeschenken

Online catalogus

Klik op onderstaande afbeelding om onze online catalogus te bekijken waar al onze verschillende relatiegeschenken te zien zijn.

  
Hieronder vindt u een overzicht van onze relatiegeschenken.
Klik op een van onderstaande buttons om in de catalogus te komen.
Mocht een artikel zich niet in onze catalogus bevinden dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste artikel.
De relatiegeschenken die wij leveren voldoen aan de Europese wetgeving op het gebied van consumentenveiligheid en respect voor de mensenrechten en werknemersomstandigheden:

eppa
EPPA CSR Committed staat voor een professionele aanpak van consumentenveiligheid en respect voor de mensenrechten en werknemersomstandigheden in de promotionele producten industrie.
Voor meer informatie: www.eppa-org.eu.

impressionPrioriteit
Zoals u weet heeft ook een andere certificering, namelijk de zogeheten EU-certificering van promotionele producten, binnen  Europe Reclame de hoogste prioriteit. Wij zijn op dit vlak een voorloper, waardoor we nu al kunnen zeggen dat bijna al onze producten een EU-certificaat hebben. Eind 2014 willen we dat 99% van ons assortiment is gecertificeerd.

 

Officieel document
Dit EU-certificaat is een officieel document dat aantoont dat het product voldoet aan de Europese richtlijnen en wetgeving inzake veiligheid- en milieuaspecten.
Die certificeringen zijn voor ons een speerpunt, omdat het voor u zo enorm belangrijk is om te kunnen werken met EU-gecertificeerde promotionele artikelen.
Uw klanten zullen er in toenemende mate om gaan vragen, omdat Europese wetgeving verplicht dat promotionele producten zo’n certificaat hebben.


Bedrukking van relatiegeschenken

 

We kennen diverse mogelijkheden voor het bedrukken van relatiegeschenken. te weten Tampondruk , Zeefdruk , Sublimatie druk , Doming en transferdruk .
hieronder een korte beschrijving van de techniek en mogelijkheid.
Europe Reclame bied al deze mogelijkheden

Wat is Tampondruk?

Tampondruk is een drukmethode waarbij bijna elke ondergrond en vorm bedrukt kan worden. Op een cliché (een metalen plaatje) wordt fotografisch het ontwerp aangebracht. Door de tampon, een rubberen beelddrager, wordt het ontwerp van het cliché overgebracht/bedrukt op het artikel. Door het gebruik van verschillende vormen is het mogelijk diverse vormen te bedrukken. Op de meeste relatiegeschenken is het mogelijk om één of meerdere kleuren te drukken. De meeste relatiegeschenken worden door middel van tampondruk bedrukt.

 

Wat is Zeefdruk ?

Tampondruk is een drukmethode waarbij bijna elke ondergrond en vorm bedrukt kan worden. Op een cliché (een metalen plaatje) wordt fotografisch het ontwerp aangebracht. Door de tampon, een rubberen beelddrager, wordt het ontwerp van het cliché overgebracht/bedrukt op het artikel. Door het gebruik van verschillende vormen is het mogelijk diverse vormen te bedrukken. Op de meeste relatiegeschenken is het mogelijk om één of meerdere kleuren te drukken. De meeste relatiegeschenken worden door middel van tampondruk bedrukt.

Wat is Sublimatie druk ?

Sublimatiedruk is een methode van bedrukken die flink in opkomst is. Sublimatiedruk heeft als grote voordeel dat full colour logo’s en of foto’s op producten gedrukt kunnen worden. De inkt worden vanuit vaste toestand overgebracht op het textiel middels verdamping (gas toestand) zonder eerst vloeibaar te worden. Deze methode is vooral geschikt voor full colour afbeeldingen en logo’s. De opdruk zit als het ware ín de stof  waardoor deze zeer duurzaam is. Het enige nadeel van deze methode is dat dit maar op enkele ondergronden kan worden toegepast, met name op wit textiel met een polyester coating.

Denk voor praktijkvoorbeelden bijvoorbeeld aan gebruik op sportkleding. Kleurrijke wielrenkleding bijvoorbeeld wordt vaak met deze techniek bedrukt.

Behalve textiel kan met sublimatiedruk ook mokken, muismatten, zonneschermen, puzzels, tegels, hangers et cetera worden bedrukt.

Wat is transferdruk ?

Het ontwerp wordt d.m.v. zeefdruk op een papieren of kunststof beelddrager gedrukt welke doormiddel van een (heat)transferpers op het product wordt aangebracht. Met name op textiel producten en paraplu’s wordt deze techniek toegepast als er meerdere kleuren gedrukt moeten worden.
Doormiddel van transfers is het ook mogelijk fijne details te drukken op grove textiel soorten.

 

Doming

Wat is een Doming ?

Een sticker wordt voorzien van een 2 componenten harslaag (epoxy). De naam doming komt van de ronding welke aan een doming doet denken. De epoxylaag is glashelder waardoor het beeld eronder niet alleen beschermd wordt, maar zelfs enigszins “vergroot”. Deze harslaag geeft het product een extra dimensie en daarnaast zorgt het ervoor dat de bedrukking krasvast en kleurecht blijft.

Domings zijn erg slijtvast. Het grote voordeel is dat ze standaard in full-colour gemaakt worden, waardoor kleurrijke logo’s goedkoop op een artikel worden aangebracht.

doming

Lasergraveren

Lasergraven is mogelijk op vrijwel alle materiaalsoorten zoals hout, kunststof, diversen metaalsoorten en textiel zoals fleece en jeans.
Laat ons u verbazen met wat er allemaal mogelijk is.

Wat is laser graveren ?

Lasergraveren is het graveren en snijden van materiaal met laser. De laser is een geconcentreerde lichtbundel die krachtig  genoeg is om het oppervlak van materialen zoals, glas, hout, RVS, keramiek, papier en karton, kunststof en leer en textiel te graveren. Omdat de laser door de computer wordt aangestuurd zijn zeer gedetailleerde ontwerpen mogelijk. Bij herhaling van het ontwerp blijft de kwaliteit en precisie gelijk aan het origineel, zelfs wanneer u 1000 stuks laat graveren. Door de precisie is lasergraveren bijzonder geschikt voor het graveren van logo of tekst op uw relatiegeschenken, promotie- en cadeau artikelen.

Summer & Travel

 

Europe Reclame is al jaren lang leverancier van zomerartikelen in geheel Europa .
Vele vakantie organisatie laten hun zomer en beurs gadgets door onze samenstellen van strandballen , frisbee , strandstoelen, badmintonsets, shopertassen  enz,,enz,  enz.

WIJ PRODUCEREN ALLES NAAR U WENS !